Hem

Familjedaghemmet

Pionen

Verksamheten bedrivs i en villa i centrala Skärplinge för barn i åldrarna 1-5 år. Familjedaghemmet är ett alternativ till förskola där barnen får vistas i en liten barngrupp i en hemmalik miljö. Hos Pionen ges barnen utrymme att utvecklas till en egen individ utifrån deras egna förmågor och sin egen takt. Barnen får vara med och påverka verksamhetens innehåll som exempelvis vilka aktiviteter eller utflykter vi ska göra, bestämma mat eller olika teman att arbeta med. Vi har blandade aktiviteter och vistas mycket utomhus där vi bland annat besöker skogen, lekparker, biblioteket eller gör andra utflykter i området.

Hos Pionen är målet att barnen ska känna trygghet, glädje, stöd och delaktighet i verksamheten och att föräldrarna ska ha god insyn i verksamheten genom ett gott samarbete och kommunikation med mig som dagbarnvårdare.

Information

Om familjedaghemmet

Öppettider

06.00-18.00 (Mån-Fre)

Husdjur

Det finns katt och kaniner i hemmet

Ansök om plats

Via formuläret

Lokal / Hem

Verksamheten bedrivs i hemmet.

Inriktning

Djur, natur, utevistelse och rörelse.

Verksamheten

Mål och visioner

Jag vill erbjuda en barnomsorg i trygg och lugn hemmiljö. Jag vill ge barnen en positiv upplevelse av mig och verksamheten där de ska känna trygghet, glädje, stöd och delaktighet. Jag vill även att föräldrarna ska känna 100% tillit och trygghet när de lämnar iväg sina barn hos mig. Barnen ska få utvecklas i sin egen takt och jag har som mål att ständigt utvecklas som pedagog.

Bilder från verksamheten

Bildgalleri

Om mig

Annika Söderlund

Jag heter Annika Söderlund, är 37 år gammal och bor tillsammans med min familj i Skärplinge. Jag är mamma till 3 fantastiska barn. Har pluggat barn- och fritidsprogrammet i gymnasiet och har en barnskötarutbildning. Jag flyttade till Skärplinge ifrån Uppsala i början av 2021. I Uppsala arbetade jag som dagbarnvårdare genom C Företaget och ville fortsätta att bedriva verksamheten här.

Kontakt

Har du några frågor?

Kontakta mig

Adress
Tvärvägen 1
819 30 Skärplinge

VISA KARTA

Telefon
073-354 20 85

E-post
pionen@cforetaget.se

Huvudman
Telefon: 076-777 58 33
E-post: huvudman@cforetaget.se

Klagomålshantering
Länk